Afspraak afzeggen
Afspraken moeten uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd. Afspraken voor maandag, dienen vrijdag te worden afgezegd. Bij het te laat afzeggen van een afspraak worden de kosten voor het consult in rekening gebracht.

Betalen
Bent u inwoner van gemeente De Bilt, Zeist, Bunnik, Wijk bij Duurstede of Utrechtse Heuvelrug, dan wordt de zorg vergoed door de gemeente. Betaalt u zelf, dan dient een factuur binnen 14 dagen te worden voldaan.

Beroepsgeheim
Voor orthopedagogen en psychologen geldt een beroepsgeheim. Dit betekent dat er geen informatie aan derden wordt verstrekt zonder toestemming van ouders (of jongere, ouder dan 16 jaar).

Toestemming
De behandeling kan gestart worden met toestemming van beide ouders.  Dit is niet noodzakelijk als een van de ouders als enige gezagsdragend is.

Bent u ontevreden over ons?                                                                                                                                                  Heeft u vragen of opmerkingen over onze diensten? Bent u ontevreden? Laat het ons alstublieft weten. Wij gaan graag met u in gesprek en willen er dan samen uit komen. Het kan zijn dat u – ondanks een gesprek –  ontevreden blijft. Of dat u het gesprek liever wilt doen met een onafhankelijk persoon er bij. Dan kunt u contact opnemen met de klachten-functionaris. Deze is volkomen onafhankelijk en ondersteunt u bij het indienen en de verdere afhandeling van uw klacht.  Dat gaat via een klachtenformulier. U vindt dit op  www.klachtencompany.nl. Het ingevulde formulier mailt u vervolgens naar p3nl@klachtencompany.nl of u stuurt het per post naar Klacht&Company, Postbus 3106 2601 DC Delft. Kunt u zelf niet op internet, vraag dan aan ons of aan Klacht&Company een papieren exemplaar van het klachtenformulier. Nadat u dit heeft ingevuld stuurt u het op naar het hiervoor genoemde adres. Vindt u het lastig om de klacht goed te omschrijven of wilt u liever eerst overleggen, dan kunt u ook bellen met de klachtenfunctionaris:  088 – 234 1601 of  06 -49 66 53 50.

Privacyverklaring

http://www.kinderenjeugdpraktijkbilthoven.nl/privacy-verklaring/

 

Bel me terug.

Wilt u een afspraak of meer informatie, vul u gegevens in en wij bellen u terug.

Vragen, problemen of opmerkingen? Wij helpen u graag!

Klik op ENTER om te chatten